Green Key

Het doel van Maritime Hotel is het verzorgen van een plezierig en ontspannen verblijf, het hele jaar door, in een zo energiezuinig mogelijke en verantwoorde omgeving.

Wij hebben het altijd als onze plicht gezien om verantwoord om te gaan met het milieu. Naast het feit dat wij ons altijd aan de wetgeving conformeren, beschouwen wij het als één van onze kerntaken het milieu in en rond het Maritime Hotel te beschermen en te behouden.

Daarom organiseren wij onze activiteiten zodanig, dat ze een hoge prioriteit geven aan het voorkomen van vervuiling. Wij stellen onszelf doelen voor milieuaspecten, inclusief de gebruikte grondstoffen en de diensten van derden, zodat wij onze milieuprestaties voortdurend kunnen blijven verbeteren.

Op basis van ons milieuactieplan werken wij mee aan de bescherming en opbouw van de ecologische kenmerken die bij de lokale omgeving van ons bedrijf hoort. Waar mogelijk zullen wij onze bijdrage leveren aan verbeteringen van de algehele verscheidenheid en capaciteit van de lokale flora en fauna.

Om er zeker van te zijn dat ons beleid consequent en overal in de organisatie wordt toegepast, heeft Maritime Hotel de vereiste maatregelen in het kader van het Green Key milieukeurmerk ingevoerd.

Het Maritime Hotel zal dit milieubeleid uitdragen naar onze medewerkers en bezoekers.

A.C. Boer

Algemeen directeur 

http://www.greenkey.nl/

Klik hier voor meer informatie over ons duurzame inkoopbeleid.

MvO verklaring 2014 

Reserveren

Beschikbaarheid

Aankomst:
Vertrek:
banners

Nieuwsbrief

Vul het onderstaande formulier in om voor de nieuwsbrief in te schrijven

Video

Maritime Hotel Rotterdam - Hét 3-sterren hotel op een 5 sterren locatie!

Gratis WiFi - Canal Plus Laagste prijsgarantie, inclusief ontbijt